Translate

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Εγγραφές

Εγγραφές

Νηπίων και προνηπίων 

Τη Δευτέρα 6 Μαΐου ξεκινούν οι εγγραφές των μαθητών που θα φοιτήσουν στο νηπιαγωγείο τη σχολική χρονιά 2019-2020.
Οι αιτήσεις εγγραφών θα γίνονται από τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 μέχρι τις 20 Μαΐου 2019. 
Εγγραφές μετά τις 21 Μαΐου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. 
Στα Νηπιαγωγεία το σχολικό έτος 2019-2020 θα φοιτήσουν μαθητές που γεννήθηκαν το 2014 και το 2015. Η φοίτηση είναι υποχρεωτική τόσο για τα νήπια όσο και για τα προνήπια. 

Οι εγγραφές στο 3ο Νηπιαγωγείο

Η φοίτηση νηπίων και προνηπίων είναι υποχρεωτική για όλα τα παιδιά στο Δήμο μας. Επομένως, όλοι οι γονείς θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση εγγραφής στο νηπιαγωγείο που ανήκουν.
Στο 3ο Νηπιαγωγείο Καλυθιών εγγράφονται υποχρεωτικά όλοι οι μαθητές που μένουν στα όρια της περιφέρειας του σχολείου. 
Συγκεκριμένα, η σχολική περιφέρεια περιλαμβάνει: 
Παραλία Λαδικού (αριστερά) μέχρι τη Διασταύρωση της εθνικής οδού Λϊνδου Ρόδου (αριστερά)-διασταύρωση εθνικής οδού Λίνδου Ρόδου με επαρχιακή οδό Φαληρακίου Καλυθιών (αριστερά)-28ης Οκτωβρίου (δεξιά) μέχρι πλατεία Στεφάνου Κυριαζή (αριστερά) μέχρι την επαρχιακή οδό Καλυθιών Ψίνθου (αριστερά). Όριο θεωρείται το μέσο της κάθε οδού. 
Οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που ανήκουν στη σχολική περιφέρεια του 3ου Νηπιαγωγείου Καλυθιών θα πρέπει να προσέλθουν για εγγραφή από Δευτέρα 6 Μαΐου μέχρι 20 Μαΐου.

Δικαιολογητικά εγγραφής

1. Αίτηση εγγραφής - Υπεύθυνη δήλωση (δίνεται από το σχολείο)
2. Πιστοποιητικό γέννησης των μαθητών (αναζητείται από το Νηπιαγωγείο ηλεκτρονικά)
3. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.
4. Υπεύθυνη δήλωση του γονέα / κηδεμόνα ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση του μαθητή (συμπεριλαμβάνεται στο δικαιολογητικό 1).
5. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο να φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια. 
6. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (το έντυπο δίνεται από το Νηπιαγωγείο).
Στην περίπτωση των μαθητών -τριών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες οι γονείς/κηδεμόνες συνυποβάλλουν γνωμάτευση από Κ.Ε.Σ.Υ ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη αρμόδια δημόσια υπηρεσία. Η γνωμάτευση αυτή δεν αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής στο νηπιαγωγείο, διευκολύνει όμως την οργάνωση για την υποστήριξη των μαθητών. 

Ολοήμερο Νηπιαγωγείο

Στο 3ο Νηπιαγωγείο υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής στο προαιρετικό ολοήμερο πρόγραμμα και στο τμήμα πρόωρης υποδοχής. 

Ολοήμερο πρόγραμμα

Στο ολοήμερο πρόγραμμα μπορούν να εγγράφονται:
1. Μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας ή κάρτα ανεργίας. Αυτοαπασχολούμενοι και ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες κλπ αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους. 
2. Μαθητές των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όπως: Πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς με χρόνιες παθήσεις, ενταγμένοι σε πρόγραμμα απεξάρτησης, φυλακισμένοι, γονείς τρίτων χωρών που διαμένουν σε κέντρα ή σε δομές φιλοξενίας του ελληνικού κράτους ή της Ύπατης Αρμοστίας του ΟΗΕ.

Πρόωρη υποδοχή

Στο τμήμα πρόωρης υποδοχής (7.45-8.30) δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα νήπια και τα προνήπια που είναι εγγεγραμμένα και φοιτούν στο ολοήμερο πρόγραμμα.
Ελάχιστος αριθμός για τη λειτουργία του τμήματος πρόωρης υποδοχής είναι τα 5 νήπια/προνήπια.

Πρόωρη αποχώρηση από το Ολοήμερο Πρόγραμμα δεν προβλέπεται. 
 

Τμήμα Ένταξης

Στο 3ο Νηπιαγωγείο Καλυθιών λειτουργεί τμήμα ένταξης για την υποστήριξη μαθητών που το έχουν ανάγκη.
Το Τμήμα Ένταξης έχει δική του περιφέρεια καθώς εξυπηρετεί μία ευρύτερη περιοχή που περιλαμβάνει τις σχολικές περιφέρεις των παρακάτω νηπιαγωγείων:
1ο Νηπιαγωγείο Καλυθιών
2ο Νηπιαγωγείο Καλυθιών
3ο Νηπιαγωγείο Καλυθιών
Νηπιαγωγείο Ψίνθου

Ώρες εγγραφών

Για την εύρυθμη λειτουργία του νηπιαγωγείου οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά τις παρακάτω ώρες:
8.30-9.00  και  12.30-13.30.




 

1 σχόλιο:

  1. How to Play Baccarat - febcasino
    Learn the basics of baccarat using งานออนไลน์ a traditional game. In the example above, you'll see that 메리트카지노총판 there 바카라 사이트 is three different outcomes of Baccarat (Baccarat) and

    ΑπάντησηΔιαγραφή