Translate

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

ARTemis short film

ARTemis.... short film

Μια ακόμη ταινία μικρού μήκους ολοκληρώθηκε! Θέμα της η ευαισθητοποίηση σε θέματα προστασίας του ελαφιού Πλατόνι  (Dama Dama). Η ταινία βασίστηκε στο παραμύθι που έγραψε ο Κώστας Στοφορος και ο Κώστας Μακρής. Η μουσική είναι του Αγγέλου Τριανταφύλλου. Στο ρόλο της Ντάμα Ντάμα η Μαρία Ρίζου. Παραγωγή και επιμέλεια Θάνος Χατζης. Την ιστορία επιμελήθηκαν και διασκεύασαν οι νηπιαγωγοί του σχολείου. Πρωταγωνιστες τα παιδιά!!!!
https://shr.link/8psx0
Όταν τα παιδιά μπαίνουν στην θέση του άλλου(ενσυναίσθηση) και ασχολούνται με θέματα που είναι επίκαιρα και πολύ κοντά στην καθημερινότητά τους(επικαιροποίηση) μαθαίνουν καλύτερα!!!!《Κυρία η ταινία μας!!!...που γίναμε ελάφια σαν κι αυτά που βλέπουμε στον Αη Γιώργη....και στον Άγιο Μηνά στο χωριό μας!!!Τώρα δεν θα τα πειράξει κανείς!!!》Υπέροχη δουλειά !!!Μπράβο Kostas Stoforos Thanos Chatzis Nitsa Argirou Aggeliniou Froso Diamanti Kaseka Μαρία Ρίζου!!!!!
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνεχίζεται και με άλλες δράσεις!!! Ήδη παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση «Στο ξέφωτο μια νύχτα...». Μια παράσταση που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε ειδικά για τις ανάγκες του περιβαλλοντικού προγράμματος. Μια θεατρική παράσταση που συνδύασε το κουκλοθέατρο με τη δραματοποίηση των παιδιών, το χορό, το τραγούδι, την κίνηση.
Περισσότερα για την παράσταση σε επόμενη ανάρτηση. Τώρα απολαύστε την ταινία!!!!
 Short film by @Thanos Chatzis
Photo by @Ioanna Chatzidiakou











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου