Translate

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Αγώνας Μπάσκετ

Σε αγώνα μπάσκετ...

Μια μοναδική ευκαιρία είχαν οι μαθητές μας το Σάββατο 30 Μαρτίου. Προσκεκλημένοι της ομάδας μπάσκετ Κολοσσός είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί ένα πολύ σημαντικό αγώνα. Η ομάδα του νησιού μας έπαιζε με τον Πανιώνιο και αγωνιούσε για την παραμονή της στην Α1 κατηγορία.
Ο αγώνας ήταν πολύ καλός, γεμάτος εντάσεις και συγκινήσεις... Πολλές φορές ο Κολοσσός προηγήθηκε στο σκορ, κάποιες άλλες ήταν ισοπαλία... Ωσ΄τοσο στην παράταση η ομάδα μας έχασε... Λυπηθήκαμε αλήθεια, μα αυτά έχουν οι αγώνες... κάποτε κερδίζεις, κάποτε χάνεις... μέρος του παιχνιδιού είναι..
Το σίγουρο είναι ότι εμείς που βρεθήκαμε εκεί το ζήσαμε με την ψυχή μας!!! Πανηγυρίσαμε, λυπηθήκαμε, χαρήκαμε, απογοητευτήκαμε, διασκεδάσαμε όλοι μαζί... Εϊδαμε τα στραβά και τα ανάποδα, συζητήσαμε αυτά που μας άρεσαν και αυτά που δεν μας άρεσαν... Χειροκροτήσαμε την άλλη ομάδα και τον προπονητή της, φωτογραφηθήκαμε με τη μασκότ, τον Κολοσσάρα, παίξαμε μαζί του μπάσκετ και στο τέλος μαζέψαμε όλα τα σκουπίδια από την εξέδρα μας!!!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου