Translate

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Προτάσεις για γονείς

Προτάσεις για γονείς 

Εκπαιδευτικό υλικό 

Ελληνικά Αγγλικά Αλβανικά Αραβικά Ρώσικα



Η Δρ. Κατερίνα Καζέλα είναι νηπιαγωγός και Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Προσχολικής Εκπαίδευσης. Την γνωρίσαμε από κοντά όταν ήταν συντονίστρια στη δικιά μας περιφέρεια, στα Δωδεκάνησα. Η νεράιδά μας (όπως την ονόμασαν τα παιδιά, όταν την γνώρισαν) έχει ένα μαγικό σύννεφο και με αυτό ταξιδεύει. Ταξιδεύουν και οι ιδέες της...και τώρα τις μοιράζεται με όλους εμάς για να βοηθήσει όσο μπορεί νηπιαγωγούς και γονείς μα πάνω απ΄όλα τα παιδιά τη δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο που ζούμε όλοι. 
Στο blog της θα δείτε πολύ ωραίες ιδέες και προσεγμένο υλικό για δραστηριότητες στο σπίτι. Υπάρχουν απλές οδηγίες για γονείς για κάθε δραστηριότητα.

Επισκεφθείτε το blog εδώ Παραδείγματα Σχεδιασμού και Παραγωγής Εκπαιδευτικού Υλικού για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στο νηπιαγωγείο

Επίσης μπορείτε να δείτε: 

Το υλικό του προγράμματος Διάλογος, αναρτημένο στην ιστοσελίδα της «Ομάδας για τη διγλωσσία και τον πολυπολιτισμό στην εκπαίδευση και την κοινωνία- πολύδρομο»:


- Παίζουμε με μαθηματικά παιχνίδια: 
Με τραπουλόχαρτα: Ελληνικά   Ρώσικα  Αλβανικά  Αγγλικά  Αραβικά
Αγώνας δρόμου: Ελληνικά   Αλβανικά   Ρώσικα
Από το σχολείο στο σπίτι      Ελληνικά           Αλβανικά
Από το σχολείο στην κουζίνα! Ελληνικά     Ρώσικα         Αλβανικά

- Μαθαίνω για το παιδί- Υποστηρίζοντας την πρόσβαση των μικρών παιδιών στον κόσμο της ανάγνωσης και της γραφής εδώ : Δραστηριότητες για τη γλώσσα

Ευχαριστούμε την κ. Καζέλα για τη διάθεση του υλικού και να μην ξεχνάμε ότι η στήριξη των γονέων είναι πολύτιμη όχι μόνο αυτές τις δύσκολες ώρες, αλλά ΠΑΝΤΑ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου